Elektronska komunikacija sa Poreskom upravom za vreme vanrednog stanja

Za vreme vanrednog stanja elektronska komunikacija sa Poreskom upravom će se obavljati putem elektronskih servisa, elekronske pošte, aplikacije ePorezi i kontakt centra.

Spisak elektronskih adresa za prijem podnesaka elektronskim putem možete pronaći na sajtu Poreske uprave. Isto važi i za spisak kol centara po gradovima i opštinama.

Elektronska komunikacija sa Poreskom upravom za vreme vanrednog stanja

elektronski servis poreske uprave

Elektronski servis poreske uprave

Rad elektronskih servisa ePorezi će i dalje biti nesmetan, tako da će poreski obveznici moći da podnose poreske prijave, prate status prijava dobijaju uvid u stanje na uplatnim računima za porez i doprinose, kao i da dobiju poreska uverenja.

Elektronski način komunikacije sa poreskim obveznicima je omogućila Poreska uprava, otvaranjem posebne mail adrese za prijem podnesaka elektronskim putem.

Za neposredan prijem podnesaka, ukoliko za tim postoji potreba, rade četiri pisarnice Poreske uprave. To su pisarnice Poreske uprave u Despota Stefana 118 u Beogradu, u Ulici Modene 7 u Novom Sadu, u Ulici 27. marta 14 u Kragujevcu i u Ulici Nikole Pašić 24 u Nišu.

Kako je saopšteno, pojačan je i rad kontakt centra, gde se poreski obveznici mogu obratiti radnim danom od osam do 18 časova za sve informacije u nadležnosti Poreske uprave Srbije na brojeve telefona: 0700-700 007 i 011-33 10 111.

Informacije o svim eventualnim naknadnim izmenama objavljivaće se redovno i na sajtu Poreske uprave.

Leave a Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.